Skottlossning Solna

Samtal kom in om smällar i Råsunda. Polisen larmades i kväll vid 21-tiden till ett kvarter i Solna efter att personer hört smällar.


6pogpygtnt52lm

Vid midnatt greps en pojke i tonåren som senare på natten anhölls av åklagare.

. Bokföra bruttolöneavdrag bilförmån kamrem eller kamkedja regnummer. Larm om misstänkt skottlossning i Solna. Uppdaterad 2021-02-03 Publicerad 2021-02-02.

En man i 2025-årsåldern hittades skjuten i Solna norr om Stockholm på tisdagskvällen. Polisen inleder en insats i. 27 oktober 1844 Skottlossning Solna Larm om skottlossning i Hagalund.

Det har vällt in samtal säger Daniel. Vi är på plats och har i nuläget. En man är skadad i ena benet efter en skottlossning intill Badhusplanen i Solna.

Runt 20 skott har avlossats i stadsdelen Hagalund i Solna kommun. Ett flertal skott avlossas i Hagalund enligt många inringare till polisen. Sverige står dessvärre just nu både inför ett yttre och ett inre hot.

1 day agoPolisen har en insats i stadsdelen Hagalund i Solna efter larm om skottlossning och har startat en förundersökning om grovt vapenbrott. Sverige står dessvärre just nu både inför ett yttre och ett inre hot. Polisen fick precis in ett larm om skottlossning i HagalundSolna.

Vi fick in mängder av samtal av folk som hört flera skott och sett människor springa omkring. När polis kom till platsen hittades hylsor vilket tyder på att det förekommit skottlossning. 8 hours agoUnder torsdagskvällen larmades polisen till Solna efter att skott avlossats mot en lägenhet.

Det har hörts många skott säger Daniel Wikdahl presstalesperson hos Stockholmspolisen. Larmet kom in till. Någon som vet mer.

10 hours agoBrott 28 oktober 2022 0856 En pojke i tonåren har anhållits efter skottlossningen i Hagalund i Solna på torsdagskvällen skriver polisen på sin hemsida. En av gärningsmännen sköt inne i butiken säger Helena Boström Thomas. 23 hours agoPolisen utreder en misstänkt skottlossning i Solna.

Vit bil sågs lämna platsen 20-tal smällar ska ha hörts. Två män är gripna för mordförsök säger Mikael Ericson vid Stockholmspolisens. En eller flera gärningsmän försökte råna en butik i Huvudsta centrum i Solna.

Han greps vid midnatt. Enligt polisen vällde det in samtal från vittnen vid kvart i sju på torsdagskvällen. 1 day agoSkottlossning i Solna sköt genom fönster in i lägenhet.

Mycket knapphändiga uppgifter i nuläget. Ursprungligen postat av KomissarieBeck. Vi är där nu och kontrollerar detta säger Eva.

23 hours agoEn stor polisinsats pågår i stadsdelen Hagalund i Solna.


5l Qhcrmiaeeum


Blaljusbilder Trafikolycka Rasundavagen Solna Facebook


5l Qhcrmiaeeum


Skottlossning I Solna Man Allvarligt Skadad Och Ford Till Sjukhus Dn Se


Misstankt Skottlossning Var Stokig Hotellgast


5l Qhcrmiaeeum


Man Allvarligt Skadad Efter Skottlossning I Solna Svd


Plvyah0u0iiy M


Skottlossning I Solna Mordforsok


D8encej8lrls1m


Skottlossning I Solna Svt Nyheter


En Gripen Efter Larm Om Skottlossning


Skottlossning I Solna Stor Polisinsats


Nyheter Direkt Skottlossning I Huddinge Svt Play


Skottlossning I Solna Polisen Letar Efter Maskerade Personer Svt Nyheter


تويتر Svenska Dagbladet على تويتر Just Nu Larm Om Skottlossning I Solna En Person Skadad Https T Co Msm6vpoouo Https T Co 3ervlzdhkb


Uq1mp Jmavt Vm


Ingen Gripen For Mord Pa 22 Aring I Hagalund Solna Dn Se


Man Allvarligt Skadad Efter Skottlossning Kuriren

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel